SOT

Vesel Haxhijaha, berberi me 60 vjet përvojë

 

Vesel Haxhijaha ka 60 vjet që merret me profesionin e berberit dhe vlerësohet ndër më të vjetrit në këtë zanat në Prishtinë.

Me kalimin e kohës, kanë kaluar edhe kohët “e arta” kur kishte shumë klientë. Thotë se me hapjen e shumë floktarive klientët janë rralluar, por ka disa që i kanë qëndruar besnikë.