SOT

Shefki Miftari, pasionin për pjepër e bostan e ktheu në biznes

 

Shefki Miftari është njëri ndër bujqit më të dalluar të fshatit Xërxë, i cili tokën e tij me sipërfaqe prej 2 hektarësh e punon nga mëngjesi deri në mbrëmje.

Nga të mbjellat e tij veçanti kanë pjepri dhe bostani, të cilat i shet në tregjet publike, por tregon se ka konsumatorë të rregullt, të cilët vjelin e blejnë në arat e tij.