SOT

Ujërat e zeza në Liqen, arsye e reduktimit të peshqve

 

Liqeni Artificial në Mitrovicës është një ndër vendet më atraktive që frekuentohet nga mitrovicasit dhe jo vetëm.

Blerim Azemi e Islam Sadiku janë peshkatarë kaherë, andaj e njohin çdo cep të këtij liqeni artificial dhe mundësitë e peshkimit në të.