SOT

Futbollistja nga Prishtina shkëlqen brenda dhe jashtë vendit

 

Kupa në dorën e saj e bën atë dhe lojtaret e tjera kampione të Kosovës.

Qëndresa Krasniqi është pjesë e klubit futbollistik “Hajvalia”, i cili së fundmi doli triumfues kundër Mitrovicës.