SOT

77-vjeçari nga Shtimja dhuron pensionin për Fondin e Sigurisë

 

Bëri rrugë nga Shtimja për në Prishtinë me një qëllim. Data 15 është koha e pensioneve, e Sali Seferi vendosi që 170 euro nga pensioni i tij t’i ndajë për Fondin e Sigurisë së Kosovës.

“Jam pensionist dhe me pagën time kam vendosur të kontribuoj për Ushtrinë tonë. 170 euro i kam nda për këtë fond, vetëm 10 euro i kam ndalë për nevojat e mia në ketë muaj. Familja më ka përkrah për të kontribuar në shtetin tonë. Vajzave që janë jashtë ju kam thënë që me kontribu, por edhe djemve që i kam në Kosovë”, ka deklaruar ai.