SOT

Drenica këndon këngë patriotike

 

Jo rrallëherë suksesi është i lidhur me fatin. Këtë e dëshmon më së miri rrugëtimi në muzikë i 23-vjeçares Drenicë Zogaj nga fshati Kleqkë i Malishevës.

Ajo kishte ëndrra të mëdha në punët administrative në doganë dhe shpedicion, për çka edhe mbaroi studimet, ndërsa muzikën e kishte filluar qysh nga fëmijëria vetëm si hobi.