SOT

Djathi tradicional nga rrethina e Pejës

 

Që nga orët e hershme të mëngjesit, blegtorët nga rrethina e Pejës kanë dalë në treg për të shitur qumësht, djathë, mazë e produkte të tjera.

Ata janë të kënaqur me produktet e bulmetit dhe nga plasimi i tyre në treg, por thonë se bujqësia ka mbetur si sektor i pashfrytëzuar sa duhet në këto anë.