SOT

Historia e veçantë e 7 mullinjve në fshatin e Pollatës

 

U trashëguan me shekuj brez pas brezi duke i rezistuar kohës.

Shtatë mullinjtë e tre vëllezërve nga lagjet Azemi, Dema dhe Latifi në fshatin Pollatë pak kilometra larg Podujevës, ndër vite thurën histori më vete.