SOT

Institucionet parashkollore ende pa kurrikulë

 

Gjethet shumëngjyrëshe, pemët dhe perimet e ngjyrat kafe, portokalli e gjelbër, janë elementet kryesore të temës së vjeshtës, të cilën vogëlushët e kopshtit “Milingonat” po e mësojnë.

Kjo temë është pjesë e standardeve të paraqitura nga Ministria e Arsimit për kopshtet dhe institucionet parashkollore.