SOT

Pranvera Rexhepi, infermiere dhe shofere e Emergjencës

 

Ka mbi një dekadë që punon si infermiere në institucione shëndetësore private, por edhe në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Ferizaj.

Pranvera Rexhepi me kaq nuk u mjaftua, përpos punës së shpejtë që asiston në QKMF, ajo tani ka marrë përsipër edhe një detyrë tjetër.