SOT

Çantat nga Fahrija, shumë të kërkuara jashtë vendit

 

Përmes këtij materiali do të njoftohemi me motrat Fahrije dhe Selvete, të cilat thurjen me grep dhe shtiza e kanë mësuar qysh në fëmijëri. Së fundmi punimet i kanë ekspozuar në rrjetet sociale, ku menjëherë janë vërejtur nga të tjerët.

Hapëse të kënaçeve, kabllo elektrike e copëza nga gjësende të vjetra janë vetëm disa nga materialet që Fahrije Sekiraqa i përdor për të punuar çanta.