SOT

Piktorja që rikthen në art kafkat dhe kockat e kafshëve

 

Mjafton shumë pak kohë që Tina të rehatohet dhe me ato gjëra që ka përballë, të shfaqë talentin e saj artistik.

Ajo ka përfunduar studimet për Pikturë. E të punojë me ngjyra është ajo që e pëlqen më së shumti.