SOT

Mulliri 300-vjeçar i Shalës

 

I shtrirë në qendër të fshatit dhe i rrethuar nga bjeshkët e larta të Shalës, Mulliri i Isuf Hoxhës vazhdon ta ruajë traditën e tij.

Një mulli uji i ka mbijetuar kohës për më shumë se 300 vjet derisa edhe sot shërben si pikë kryesore e furnizimit të fshatrave përreth Shalës.