SOT

Përgatitja e horoskopit dhe leximi i tij

“Astrologjia është një gjuhë e huaj. Nëse e kuptoni këtë gjuhë qielli ajo flet me ju”, ka potencuar vite më parë astrologu i famshëm Dane Rudhyar. Kjo gjuhë që tregon shenjat varësisht prej muajit të lindjes apo edhe ditës tregojnë shumë për jetën e gjithsecilit. Horoskopin ditor e shkruajnë shumë astrologë të famshëm. Prej tyre përkthehet pothuajse në të gjitha gjuhët e botës, duke përfshirë edhe shqipen. E në grupin KOHA, një ditë pune për Liridona Bytyqin nis me përkthimin e horoskopit ditor për portalin koha.net.

 

“Astrologjia është një gjuhë e huaj. Nëse e kuptoni këtë gjuhë qielli ajo flet me ju”, ka potencuar vite më parë astrologu i famshëm Dane Rudhyar. Kjo gjuhë që tregon shenjat varësisht prej muajit të lindjes apo edhe ditës tregojnë shumë për jetën e gjithsecilit. Horoskopin ditor e shkruajnë shumë astrologë të famshëm. Prej tyre përkthehet pothuajse në të gjitha gjuhët e botës, duke përfshirë edhe shqipen. E në grupin KOHA, një ditë pune për Liridona Bytyqin nis me përkthimin e horoskopit ditor për portalin koha.net.

Horoskopi ditor, sipas saj, dallon nga dita në ditë. Nuk i merr shumë kohë përkthimi i tij.