SOT

Shtëpitë dekorohen për festa për më shumë ngrohtësi në pandemi

Atmosfera e festave të fundvitit ka ardhur më herët në 2020-n e pandemisë.

Në një shtëpi në Çagllavicë janë bërë dekorime me finesë qysh nga nëntori. Për të janë kujdesur Vlora Çitaku e Ariana Morina-Fanaj, që i kushtojnë rëndësi të madhe krijimit të atmosferës festive, raporton KOHA.

 

Atmosfera e festave të fundvitit ka ardhur më herët në 2020-n e pandemisë.

Në një shtëpi në Çagllavicë janë bërë dekorime me finesë qysh nga nëntori. Për të janë kujdesur Vlora Çitaku e Ariana Morina-Fanaj, që i kushtojnë rëndësi të madhe krijimit të atmosferës festive, raporton KOHA.

Anëtarët e familjes mblidhen shpesh këtë fundvit për të luajtur muzikë. Sipas Florin Fanajt, kjo po ndodh edhe më shpesh sivjet.
Edhe Ardit Restelica, që punon si sigurim dhe si dërgues ushqimesh, i kushton vëmendje dekorit të fundvitit.
Restelica thotë se së shpejti do ta dekorojë edhe një bredh natyral jashtë shtëpisë së tij.