SOT

Çantat e personalizuara nga Redona Kuqi

 

Ky është biznesi i Redona Kuqit nga Suhareka.

Secila çantë dhe secili aksesor që gjenden brenda ambientit të lokalit të saj janë të dizajnuara dhe të punuara nga vetë ajo, transmeton Koha.