SOT

Kisha dhe xhamia shumëshekullore në Shalën e Bajgorës

 

10 kilometra larg qytetit të Mitrovicës, në rajonin e Shalës ka shumë monumente historike.

Përballë “Trepçës”, ndodhet Kisha e Shën Pjetrit, e cila thuhet se daton që nga shekulli i 13-të.