SOT

Dy gratë që mirëmbajnë gjelbërimin në Viti

 

Me punë shumë, e fjalë pak, kështu e nisin dhe e përfundojnë ditën dy kopshtaret më të dashura për qytetin e Vitisë.

Ato që nga ora 8, e gjer në orën 16 përkujdesen që parku në qytet ta ketë nivelin më të lartë të pastërtisë, raporton KOHA.