SOT

Adaptimi i fëmijëve në parafillor

Viti 2020 është i veçantë, sidomos për klasat parafillore. Pesëvjeçarët e gjashtëvjeçarët ndeshen me një ambient më ndryshe kësaj here. Këtu kërkohet edhe përmes shenjave mbajtja e distancës. Drejtori i shkollës model “Qamil Batalli” në kryeqytet, Liridon Maliqi, thotë se janë bërë të gjitha përgatitjet për ta filluar mësimin. Për këtë është përkujdesur edhe një task-forcë e veçantë për parandalimin e virusit.

Kujdes, sipas tij, ka edhe në përdorimin dhe shpërndarjen e dezinfektuesve. Po ashtu ka kujdes në hyrje-dalje.