SOT

Vëllezërit prishtinas që ua dizajnojnë mbathjet artistëve

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Janë emra të njohur të skenës muzikore që zgjedhin t’i kenë mbathjet të personalizuara.

Dy vëllezërit Lirak dhe Lorent Bërbatovci janë bërë bashkë për të realizuar art në atletet, e që i bën në dukje më të veçanta pasi që konsiderohen të personalizuara.