SOT

Ciceroni 18-vjecar, udhërrëfyes i shumë turistëve të huaj në Prishtinë

Është vetëm 18-vjeçar dhe njëherësh ciceroni më i ri i kryeqytetit, e udhërrëfyes për shumë turistë të huaj.

Nol Musa tregon se cilat janë pikat që paraqesin atraksion në Prishtinë, e që ua prezanton të huajve, raporton KOHA.