SOT

Doktori i bimëve barishtore mbjell rigon dhe mentë

Enver Sherifi nga fshati Malishevë i Komunës së Gjilanit ka bërë doktoratë për bimët barishtore në qytetin e Novi-Sadit, në vitin 1990.

E në praktikë ka vazhduar të mbjellë kultura të shumta bujqësore duke përfshirë edhe rigonin e mentën. Për të, kjo punë kërkon të kesh merak, por ia vlen edhe në anën ekonomike, raporton KOHA.