SOT

Vërshim i qendrave tregtare pas lirimit të masave

Parkingu i Qendrës Tregtare “Albi mall” është vërshuar nga veturat dhe qytetarët, pas vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë për hapjen e Qendrave Tregtare.

Për më shumë se dy muaj, ato kanë qëndruar të mbyllura si pasojë e pandemisë COVID-19, raporton KOHA.