Shpallje e pavlefshme

Leonora Muhadri shpall të pavlevshme diplomën e bachelor Shkenca Sociale – drejtimi përkujdesje dhe mirëqenia e fëmijëve si dhe diplomën master - drejtimi politikat sociale dhe mirëqenia e fëmijëve të Kolegjit AAB, Prishtinë.

Data e publikimit: 05.12.2021
Shpërndaje
Të tjera