Shpallje e pavlefshme

Gentiana Beqa Ahmeti shpall të pavlefshme çertifikatën e biznesit “Gentiana Beqa Ahmeti B.I” me numër 71327841 dhe numër fiskal 600091855 në Prishtinë.

Data e publikimit: 13.01.2021
Shpërndaje
Të tjera