Showbiz

“Legendary” bën bashkë Capital T dhe MC Kreshën

 

Dy repartistët kosovarë, Capital T dhe MC Kresha, kanë publikuar bashkëpunimin e tyre më të ri me titull “Legendary”.

Producent i këngës është Rzon, ndërsa që në premierën e saj ka marrë shumë pëlqime.