Showbiz

Beyonce prezanton sekuenca të trailerit të filmit “Renaissance”

 

Në ditën e falënderimeve, fansat janë ndier falënderues pasi Beyonce nxori disa skena të trailerit të filmit të saj “Reinnaisance: A Film Beyonce”, raporton CNN.

“Është Beyoncé që ju uron juve dhe familjes suaj një ‘feste të falënderimeve’ shumë të lumtur”, ka thënë ajo në një klip hyrës përpara se të shfaqeshin skenat nga traileri.