Showbiz

Komediani Russell Brand paditet për sulm seksual

Foto: AP
 

Russell Brand është akuzuar se ka sulmuar seksualisht një person në një film në një padi civile të ngritur në SHBA.

Gjatë xhirimeve për “Arthur” në korrik 2010, komediani pretendohet se i është ekspozuar gruas përpara se ta ndiqte në një banjë dhe ta sulmonte seksualisht.