Showbiz

Khloe Kardashian do të aplikojë botoks për ta hequr një shenjë

 

Ylli Khloe Kardashian është duke aplikuar botoks në faqen e saj për të hequr një shenjë që i ka mbetur nga intervenimi për largimin e një tumori të lëkurës.

Ajo vitin e kaluar nga faqja ka larguar një melanomë dhe aty i ka mbetur një shenjë prej katër centimetrave. Tani ajo ka filluar me proceset e aplikimit të mbushësve në mënyrë që ta heqë shenjën.