Showbiz

Tom Holland do të marrë pushim një vit nga aktrimi

 

Tom Holland do të pushojë për një vjet nga profesioni i tij, aktrimi.

27-vjeçari ka punuar si producent dhe luajti në trillerin psikologjik “The Crowded Room”, por pranoi se projekti ishte intensiv dhe tani ka nevojë për pushim.