Showbiz

Filmi i Johnny Deppit do ta hapë Festivalin e filmit në Cannes

 

Filmi i parë i madh i Johnny Deppit që nga fitimi i një gjyqi të ashpër dhe të diskutueshëm për shpifje vitin e kaluar – një dramë në të cilën ai luan mbretin Louis XV të Francës – do të hapë Festivalin e Filmit në Cannes në maj.

Depp xhiroi dramën "Jeanne du Barry" menjëherë pas gjyqit, në të cilën juria zbuloi se ish-gruaja e tij Amber Heard kishte shpifur kur ajo e përshkroi veten në një shkrim të vitit 2018 në The Washington Post si një "figurë publike që përfaqëson abuzimin në familje”.