Showbiz

Ne-Yo finalizon divorcin me bashkëshorten

Foto: Wireimage
 

Ne-Yo dhe Crystal Renay janë zyrtarisht ish-bashkëshortë.

Dokumentet e gjykatës të siguruara nga PEOPLE thonë se Ne-Yo, emri i vërtetë i të cilit është Shaffer Smith, dhe Renay, emri i plotë i të cilës është Crystal Renay Smith, finalizuan divorcin e tyre më 26 janar.