Showbiz

Ish-bashkëshorti planifikon t’ia lërë 10 milionë dollarë Pamela Andersonit

 

Ish-bashkëshorti i Pamela Andersonit, Jon Peters, planifikon t'i lërë asaj një dhuratë shumë bujare prej 10 milionë dollarësh kur ai të vdesë, pavarësisht se bashkimi i tyre zgjati më pak se dy javë.

“Unë gjithmonë do ta dua Pamelën, gjithmonë në zemrën time”, tha ai për Variety. “Në fakt, i lashë asaj 10 milionë dollarë në testament. Dhe ajo as që e di këtë. Askush nuk e di këtë”.