Showbiz

Kardashian thotë se burrat hezitojnë të lidhen me të shkaku i Kanyes

Foto: AP/Associated Press
 

Themeluesja e kompanisë “SKIMS”, Kim Kardashian, thotë se cilido mashkull që mendon t’i afrohet, do të ketë frikë nga ish-bashkëshorti i saj, Kanye West.

Këto brenga ajo i ndau me prezantuesen, Angie Martinez, në podcastin e saj të fundit, ku ndër të tjera tha se nuk mendon që ishte e drejtë ta vendoste dikë në pozitën për t’i duruar sulmet dhe ofendimet e reperit të famshëm.