Showbiz

Grabitësi i qenve të Lady Gagas dënohet me 21 vjet burgim

 

19-vjeçari, James Howard Jackson, i cili vitin e kaluar e plagosi me armë zjarri kujdestarin e qenve të Lady Gagas, dhe i vodhi dy qentë e saj të racës French Bulldog, e pranoi një marrëveshje për pranimin e fajësisë të hënën (5 dhjetor) dhe do të dërgohet në burgun e Los Angelesit për ta vuajtur dënimin e tij prej 21-vjetësh.

Image