Showbiz

“Bullet Train” pozicionohet në vendin e parë të arkave filmike

 

“Bullet Train”, filmi i mbushur me skena aksion ku rolin kryesor e luan aktori, Brad Pitt, arriti t’i arkëtojë 30 milionë dollarë në javën e parë të shfaqjes në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dhe 32.5 milionë dollarë ekstra nga shitje e biletave nëpër kinematë ndërkombëtare.

Projekti i studios “Sony Pictures”, i cili është realizuar me një buxhet prej 90 milionë dollarësh, ka arritur që ta shënojë një debutim të mirë me arkëtimin e gjithsej 62.5 milionë dollarëve, raporton portali “Variety”.