Showbiz

Arrihet marrëveshja e ndarjes së pasurisë së Princit, gjashtë vjet pas vdekjes së tij

Foto: AP/Associated Press
 

Familja e yllit të muzikës, Prince, e ka arritur një marrëveshje për ndarjen e pasurisë 156 milionë dollarëshe të këngëtarit të ndjerë.

Prince vdiq nga mbidoza me fentanil në prill të vitit 2016, në moshën 57-vjeçare. Muzikanti i famshëm nuk kishte lënë testament dhe duke qenë se nuk kishte grua apo fëmijë, e gjithë pasuria u trashëgua nga gjashtë vëllezërit dhe motrat e tij.