Showbiz

Sylvester Stallone vjen në rolin e superheroit në filmin “Samaritan”

 

Edhe superheronjtë plaken. Dhe pikërisht kjo ndodhë me personazhin e Sylvester Stallones në filmin e ri të platformës Amazon, “Samaritan”.

Tashmë janë publikuar pamjet e para të projektit të ardhshëm, ku ylli i filmave aksion vjen në rolin e një heroi në moshë të shtyrë.