Showbiz

Kardashian ankohet se është e vështirë t’i rrisë katër fëmijë

 

Kim Kardashian, një prej yjeve më të përfolura në mediat rozë, deklaroi se është e lodhshme dhe i vështirë kujdesi ndaj katër fëmijëve, për faktin se sipas saj, koha duhet rezervuar vetëm për ta.

Ajo deklaroi në një intervistë për revistën “People” të mërkurën se edhe në këtë lëmsh, ka diçka të bukur, ndonëse për vete nuk i del kohë të kujdeset mjaftueshëm. Kardashian u shpreh se tenton t’i ndajë 20 minuta kohë, por është e vështirë.