Showbiz

“The Menu” filmi i ri horror i aktores Anya Taylor-Joy

Foto: AP/Associated Press
 

“The Menu” titullohet filmi i ardhshëm amerikan i cili i takon zhanrit komedie e errët dhe horror.

Ky projekt vjen me i realizuar nga regjisori Mark Mylod, kurse në rolet protagoniste luajnë aktorët, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Ralhp Fiennes, Hong Chau, Judith Light, John Leguizamo dhe Aimee Carrero.