Showbiz

“Dior” po e shet çdo tre sekonda një shishe me aromën e Johnny Deppit

Aktori Jonny Depp ka rënë nga projektet e ardhshme filmike si “Fantastic Beasts” dhe “Pirates of the Caribbean”, por duket se marka Dior ka vendosur të qëndrojë pas parfumit të tyre Sauvage- parfumi me aromën e Deppit.

Së fundmi është zbuluar se Dior shiti një shishe “Sauvage” çdo tre sekonda vitin e kaluar, duke e bërë atë parfumin më të shitur në përgjithësi në të dy aromat, për meshkuj dhe për femra. Pretendimi u nda nga përdoruesi i Twitterit, John Pompliano, i cili citoi një artikull të janarit të vitit 2022 nga Marie Claire, ku ata raportuan statistikat e pabesueshme.

Pompliano shkoi një hap më tej, duke kuptuar se sa po përfitonte Dior nga aroma e Deppit.

“Pavarësisht se shumë marka po largohen nga Johnny Depp, Dior vendosi të qëndrojë me të. Pse? Ata shesin një shishe të aromës së tij "Sauvage" çdo 3 sekonda. Me 160 dollarë për shishe, kjo është mbi 4.5 milionë dollarë shitje në ditë”, ka shkruar ai në Twitter.

Depp ka qenë fytyra e aromës Sauvage që nga fillimi i saj në vitin 2015.

Depp aktualisht po lufton në gjykatë me ish-bashkëshorten e tij, Amber Heard për një shkrim ë gazetën Washington Post të vitit 2018 përmes të cilit ajo pretendonte se ishte viktimë e dhunës fizike dhe seksuale. Ndonëse Heard nuk e përmendi Deppin me emër në këtë shkrim, ylli i “Edëard Scissorhands” pretendon se artikulli njollosi reputacionin dhe karrierën e tij.

Argumentet përmbyllëse të gjyqit për shpifje pritet të bëhen të ditura më 27 maj.