Showbiz

Morgan Freemanit i ndalohet hyrja në Rusi

 

Aktori Morgan Freeman është një nga afro 1000 shtetasit amerikanë që janë goditur me sanksione ruse, duke përfshirë ndalimin e hyrjes në Rusi, shkruan BBC.

Lista e plotë e emrave u publikua nga Ministria e Jashtme ruse të shtunën, dhe përfshin presidentin Joe Biden dhe sekretarin e Shtetit Antony Blinken.