Showbiz

Heardi pretendon se Depp e goditi gjatë muajit të mjaltit

Amber Heard
Foto: Getty Images
 

Amber Heard ishte frikësuar se ish-bashkëshorti i saj Johnny Depp aksidentalisht do ta vriste, në një sulm që pretendon se ka ndodhur në muajin e mjaltit, raporton BBC.

Duke dëshmuar në rastin që Depp e ka ngritur kundër saj, Heard 36-vjeçar, tha se aktori ishte abuzues i drogës, xheloz dhe e lëndonte edhe veten.