Showbiz

Harry Styles tregon se terapitë me psikologë ia kanë shpëtuar jetën

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Këngëtari i njohur britanik, Harry Styles, ka zbuluar se shkuarja në terapi e ka bërë të ndihet më i gjallë si person, si dhe e ka ndihmuar të jetë më i hapur për ndjenjat e tij.

Ylli 28-vjeçar i muzikës, po ashtu e pranoi se kishte keqkuptime rreth ndjekjes së seancave me psikologun përpara se të shkonte, duke shpjeguar se mendonte që kjo nënkupton se është i sëmurë.