Showbiz

“The Takedown” është filmi i ri francez i Netflixit

 

Platforma Netflix e ka publikuar trailerin e filmit të ardhshëm francez, “The Takedown”, i cili i takon zhanrit aksion dhe komedi. Ai është vazhdim i projektit të vitit 2012, “One the Other Side of the Tracks”, dhe në rolet protagoniste sjell aktorët, Omar Sy, i njohur për portretizimin e protagonistit në serialin “Lupin”, dhe Laurent Lafitte.

Filmi e rrëfen historinë e policëve, Ousmane dhe François, të cilët kanë stile shumë të ndryshme të jetës dhe punës. Kjo dyshe jo e zakonshme ribashkohet sërish për një hetim të ri. Por, ajo që dukej si një mision i thjeshtë, del të jetë një çështje penale e shkallës së lartë e mbështjellë në rrezik.