Showbiz

Vdiq komediani dhe shkrimtari Barry Cryer

 

Barry Cryer, legjenda e komedisë britanike, ka vdekur në moshën 86-vjeçare.

Familja e Cryer tha se ai “vdiq i qetë, në gjendje shpirtërore të mirë dhe me familjen e tij rreth tij”.