Showbiz

“The Afterparty”, seriali i ri që përfshinë ngjarje misterioze dhe komike

 

Dave Franco luan në serialin e ri të platformës “Apple TV+” me titull, “The Afterparty”. Ai e portretizon një pop-yll të shndërruar në aktor i quajtur Xavier, i cili gjendet i vdekur në shtëpinë e tij pas organizimit të një ndeje. Aktori i famshëm e pranoi se për t’u përgatitur për rolin e tij në këtë projekt, i ka vëzhguar me vëmendje disa yje të vërtetë të hollywoodit.

“I kam bërë disa hulumtime në YouTube duke shikuar intervista të njerëzve të cilët nuk do t’i përmendi, sepse nuk dua të më keqkuptojnë ngase në të vërtetë mendoj se projekti jonë i nderon pikërisht këta persona që më kanë inspiruar ta luaj sa më mirë rolin tim. Por, ata me siguri se nuk do ta ndanin mendimin tim, kjo për shkak të mënyrës së si portretizohet ky personazh. Por, në fakt unë kam shumë simpati për të. Ai ka kaluar nëpër shumë gjëra në jetë, prandaj është ashtu siç është”.