Showbiz

Rosalía paralajmëron lansimin e dy këngëve të reja

 

Këngëtarja e njohur spanjolle, Rosalía e ka shfrytëzuar rrjetin social TikTok për t’i ndarë disa fragmente nga këngët e saj të reja, “Candy” dhe “Hentai”, që të dyja pjesë e albumit të saj të ardhshëm me titull, “Motomami”.

Adhuruesit e këngëtares ishin më pak të emocionuar për këngën “Hentai”, kryesisht për shkak të natyrës eksplicite të tekstit të këngës, e cila vjen në gjuhën spanjolle.