Showbiz

Kim Kardashian e acaruar me insistimin e Kanyes për t’i shkuar në shtëpi

 

“Ai thjesht nuk mund të ecë më brenda shtëpisë së saj pa lejen e saj, ajo ka të drejtën e privatësisë dhe po përpiqet të vendosë kufij të shëndetshëm”, tha një burim, shkruan “People”

Kanye West ka treguar pse ka blerë shtëpi përballë shtëpisë së ish-gruas së tij, Kim Kardashian. Ai përmes një interviste ka lënë të kuptojë se sigurimi i Kimit e ka ndaluar atë te porta e shtëpisë së saj, kur u përpoq të shihte vajzën e tyre, North.

Në një intervistë të dhënë së fundmi për “Hollywood Unlocked”, West u tensionua derisa tha se “asnjë sigurim nuk do të hyjë mes tij dhe fëmijëve të tij”, shkruan Daily Mail.