Showbiz

Lidhja romantike mes Kim Kardashian e Pete Davidson përforcohet

Foto: TMZ
 

Disa pamje të publikuara së fundmi në rrjete sociale mund të heqin çdo dyshim mbi atë nëse Kim Kardashnian dhe Pete Davidson janë në një marrëdhënie të vërtetë.

Ata dy janë parë në publik të kapur për dore e të përqafuar me njëri-tjetrin, ndërsa prisnin në një ëmbëltore që të merrnin akullore gjatë së martës në lagjen Fairfax të Los Angelosit.